Versatyl | Feel.Design.Live

Parteneri

Modul in care ne alegem partenerii spune foarte multe despre calitatea produselor folosite si a serviciilor de design. Versatyl te invita sa descoperi cateva dintre brandurile de succes in materie de amenajari interioare, care cauta sa adauge un efect vizual de senzatie tuturor creatiilor realizate. Versatyl Agency Romania va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru a deveni reselleri autorizati ai acestor branduri si suport permanent, necesar derularii unei relatii directe cu acesti producatori!

MULTIFORME iluminat clasic

Producator venetian candelabre, produse de iluminat din cristal sau sticla. Custom made in Italy

www.multiforme.eu

Mobilier din lemn pentru bai moderne. Made in Italy

www.itlas.it

poza logo

Produse moderne pentru bai: robinetarie, dusuri, pentru zone de interior, exterior si spa.

www.jee-o.com

Lux discret si o calitate de durata sunt valori intrinseci pentru un brand german ce ofera o gama impresionanta de accesorii pentru bai moderne.

www.decor-walther.com

Traditia si tehnologia au fost impreunate pentru a crea filozofia companiei, in adancul careia sta valoarea data design-ului si prin urmare, designer-ului, cand vine vorba de un element unic cum este: sticla.

www.tonellidesign.com

Denumirea “WeWood” – “Noi suntem lemn” deriva de la valoarea cea mai de pret a companiei, productia de mobilier din lemn masiv.

www.wewood.eu

01

Asternuturi de pat Signoria di Firenze. Lenjerii de lux, de eleganta contemporana, 100% Made in Italy avand la baza traditia florentina in broderii.

www.signoria.com

Fondată de către Lino Lando, Venetia Studium Ltd distribuie original Fortuny®Lamps precum și o gamă largă de alte produse de iluminat si elemente de design interior.

www.venetiastudium.com

Cu o simplă apăsare a unui buton “Dome” creează o lumină și / sau o căldură placuta datorită invizibilelor raze infrarosii.

www.heatsail.com

01

Integrarea materialelor naturale cu tehnici inovatoare de producție manuala , a oferit o alternativă la definiția occidentală a designului modern pentru produse outdoor.

www.kennethcobonpue.com

01

Andreu World este o companie care ofera o gama variata de scaune concepute de designeri renumiti precum: Patricia Urquiola, Josep Llusca, Alberto Lievore, Nancy Robbins.

www.andreuworld.com

01

Acest ilustru nume pentru mobilier de lux italian , brand de clasă mondială, ofera soluții excepționale, cu personalitate autentica, pentru case de vis, private sau spații publice.

www.visionnaire-home.com

01

Tapet si panouri decortive: adevarate lucrari, create de artiști și designeri, caracterizate printr-o mare profunzime și realism.

www.tecnografica.net

Ofera produse de inalta calitate pentru amenajarea bailor in stil clasic: ceramica si accesorii, cazi, robinete, cabine de dus, mobilier, oglinzi.

www.sbordoniceramica.com/en/

Ofera o gama variata de covoare moderne si traditionale, realizate in cea mai mare parte din lana, dar si din bumbac sau poliester.

www.karpeta.it

Companie specializata in productia de radiatoare si seminee, care a facut din calitate un accent principal al activitatilor lor.

www.antrax.it
WordPress Image Lightbox Plugin