Luxul suprem in materie de mobilier

Alivar a devenit un simbol de stil contemporan in lumea mobilierului, iar piesele exclusiviste furnizate de acestia au creeat o adevarata sinergie intre brand si destinatiile de lux de renume.

Reputatia deosebita si profesionalismul pe care le-au castigat de-a lungul anilor au facut din ALIVAR un partener de incredere atunci cand vine vorba de aprovizionarea cu mobilier pentru hoteluri si spatii publice, la standarde de cea mai inalta calitate.

Un alt proiect exceptional pentru Alivar

Noul resort Residence & Spa, situat in centrul ONE COURCHEVEL din statiunea exlcusivita de ski cu acelasi nume din Alpii Francezi, a apelat la Alivar pentru dotarea la standarde de cea mai inalta calitate a spatiului hotelier.

Statiunea ofera o pozitie panoramica de exceptie, fiind situata in partea superioara a regiunii, acolo unde se afla mai multe hoteluri de lux, inclusiv resortul ONE COURCHEVEL. Acesta are 44 de apartamente exclusiviste, care se intind pe o suprafata totala de 5.500 de metri patrati.

Alivar a furnizat cu succes piese exclusive si elegante, intr-un stil eclectic in ceea ce priveste acest proiect unic. Culorile deschise sunt nota dominanta atunci cand vorbim despre dotarile inntr-un cadru interioar spatios, pentru a crea o atmosfera calda si primitoare, ideala pentru o cabana de lux.

pic2_640X306

 

Designerul de interior responsabil de proiectul ONE COURCHEVEL a ales o serie de produse Alivar pentru unicitatea si originalitatea designului, precum canapeaua BAHIA, biblioteca WAVY si oglinda METROPOLIS.

 

pic3__640X306

 

pic4__640X306

Share

LASA UN COMENTARIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*