Nicaieri nu se poate exprima mai bine spiritul unui proiect de design decat in baie, acolo unde nevoia de a combina functionalitatea cu emotiile poate crea o stare de bine in momentele unice pentru noi.

Designul Agape semneaza si creeaza mobilier si accesorii de baie si se distinge prin materialele sale inovatoare, de calitate superioara. Brandul ofera o varietate de solutii, care au reusit sa marcheze confortul si estetica incaperii.

 

pic2__640X306

 

Agape a lucrat cu designeri contemporani de top precum: Enzo Mari, Angelo Mangiarotti, Konstantin Grcic, Patricia Urquiola si Giampaolo Benedini.

Acest brand este in prezent una dintre cele mai importante companii de mobilier si accesorii de baie din lume, produse cu materiale de o calitate de exceptie, valoare tehnica, estetica si functionala.

Agape plaseaza baia, aceasta camera speciala, in centrul vietii domestice, constienti de faptul ca a fost conceputa sa dureze in timp si pentru a evoca noi senzatii si emotii, in fiecare zi.

 

pic3__640X306

 

Din formula estetica a companiei, impreuna cu pasiunea si inovatia, izvoraste o noua interpretare a starii de bine, in care timpul este vazut ca o intrerupere din rutina, o pauza studiata, consacrata unor momente unice pentru noi.

 

pic4__640X306
Portofoliul Agape este o selectie de proiecte de design internationale, alese pentru individualitatea si calitatea executiei acestora.

Aceste proiecte au fost aduse la viata prin colaborarea de succes cu firme de arhitectura celebre si designeri de interior premiati in intreaga lume.

O serie de diferite incaperi, variind de la baile traditionale la cele mai moderne, de la cele odihnitoare la cele neconventionale, fiecare dintre aceste camere poarta marca inconfundabila a etosului Agape pentru frumusete si design.

 

pic5__640X306

Share

LASA UN COMENTARIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*