Estro a devenit liderul suprem in industria de iluminat si accesorii de mobilier de baie, produsele sale fiind executate in stil clasic, de lux si modern.

ESTRO-lider de necontestat in industria de iluminat

Prin experienta acumulata de-a lungul anilor in atelierele sale de prelucrare din Toscana, Estro se bazeaza strict pe produse artizanale si acorda o maxima ingrijire finisarii, plasandu-se astfel in topul pietei in ceea ce priveste calitatea.

Estro inseamna design dedicat, personalizare si capacitatea de a studia cea mai potrivita solutie de iluminat pentru hoteluri, restaurante, magazine, nave de croaziera si iahturi.

ESTRO, lider de necontestat in industria de iluminat

In decursul anilor, cererea de a avea o lampa care ar putea fi utilizata fara obligatia de conectare la reteaua de electricitate a fost avansata in mod repetat, piata avand nevoie de sentimentul de libertate si in ceea ce priveste corpurile de iluminat.

O lampa care se dovedeste a fi extrem de versatila, dar care ar putea fi, de asemenea, un obiect decorativ deosebit, cu particularitatea posibilitatii de utilizare fara restrictii.

De la acest concept a aparut IDEO, o lampa cu LED-uri cu baterie reincarcabila, creata special pentru a satisface aceste caracteristici, construita cu grija in toate detaliile, de la proiectare pana la electronica.

ESTRO-lider de necontestat in industria de iluminat

Estro a dorit pur si simplu sa puna in practica o idee deja aparuta pe piata, dar cu o atentie deosebita la detalii, care exprima calitatea si tehnologia moderna in ceea ce priveste iluminatul, la fel ca in cele mai bune colectii create de arhitectul Michele Bonan.

Conceptul de lampa IDEO presupune contururi complet noi, reducerea limitelor in utilizarea mobilierului existent cu becuri, oferind libertatea de a recrea atmosfera de lumina ori de cate ori ne-o dorim.

ESTRO-lider de necontestat in industria de iluminat

Gandita pentru a fi foarte versatila, lampa IDEO poate fi un partener fidel in lectura, de relaxare in gradina sau langa piscina, si in toate acele locuri in care niciodata nu ne-am gandit ne putem bucura de acea atmosfera speciala creata de lumina.

Lampa de podea cu baterie reincarcabila din alama este disponibila in doua finisaje: Chrome sau de bronz.

Umbra de metal cu 3 LED-uri a cate 2 wati fiecare se opreste automat in timpul incarcarii, dar lampa se poate utiliza si in acest timp, iar bateria dureza pana la 5 ore.

Share

LASA UN COMENTARIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*