Versatyl | Feel.Design.Live

Companie

Agentia noastra reprezinta un grup high-end branduri italiene si nu numai, în domeniile mobilier , baie, iluminat, tapet și textile (home / office / contract). Ne adresam firmelor care doresc sa devina reselleri pentru aceste branduri, in Romania si oferim tot suportul necesar pentru implementarea si derularea unei relatii directe cu acesti furnizori. Va propunem colecții care se laudă cu rigurozitatea unui lanț “Made in Italy”, elemente pentru mobilier si arhitectura de interior cu caracteristici de originalitate și inovație , cu scopul de a oferi răspunsuri la un design inspirat de stilul de viata italian precum și la nevoile unei clientele exigente.

Casa evoca emotii si curiozitate, ea trebuie sa devina o oaza de culori si stari, “un acoperis” confortabil plin de elemente atractive, construit in forme aparte.

Un proiect pentru decorarea casei presupune o prezentare ampla, de la camera de zi cu zona de lounge, la camerele de odihna si camerele de baie. Conceptul de design "acasa" presupune un set complex de idei ce se transforma in solutii creative pentru iluminat, materiale textile si mobilier. Toate acestea trebuie sa transmita inspiratia si emotiile stilului ales, printr-o simbioza perfecta cu clientul. Versatyl propune colectii care se lauda cu rigurozitatea unui lant “made in Italy”, elemente pentru mobilier si arhitectura de interior, cu caracteristici de originalitate si inovatie.

Scopul nostru este de a raspunde cerintelor unei clientele exigente si de a crea decoruri aparte inspirate din stilul de viata italian. Feel.Design.Live

Parteneri

Companie specializata in productia de radiatoare si seminee, care a facut din calitate un accent principal al activitatilor lor.

Ofera produse de inalta calitate pentru amenajarea bailor in stil clasic: ceramica si accesorii, cazi, robinete, cabine de dus, mobilier, oglinzi.

01

Tapet si panouri decortive: adevarate lucrari, create de artiști și designeri, caracterizate printr-o mare profunzime și realism.

01

Acest ilustru nume pentru mobilier de lux italian , brand de clasă mondială, ofera soluții excepționale, cu personalitate autentica, pentru case de vis, private sau spații publice.

01

Andreu World este o companie care ofera o gama variata de scaune concepute de designeri renumiti precum: Patricia Urquiola, Josep Llusca, Alberto Lievore, Nancy Robbins.

01

Integrarea materialelor naturale cu tehnici inovatoare de producție manuala , a oferit o alternativă la definiția occidentală a designului modern pentru produse outdoor.

Traditia si tehnologia au fost impreunate pentru a crea filozofia companiei, in adancul careia sta valoarea data design-ului si prin urmare, designer-ului, cand vine vorba de un element unic cum este: sticla.

Lux discret si o calitate de durata sunt valori intrinseci pentru un brand german ce ofera o gama impresionanta de accesorii pentru bai moderne.

poza logo

Produse moderne pentru bai: robinetarie, dusuri, pentru zone de interior, exterior si spa.

MULTIFORME iluminat clasic

Producator venetian candelabre, produse de iluminat din cristal sau sticla. Custom made in Italy

FESFOC Barcelona bucatarii outdoor

Bucatarii outdoor si accesorii produse in Spania din otel 316 “marin” si pietre de granit.

JARDINICO Umbrele de inalta calitate

Umbrele de inalta calitate si mare acoperire pentru proiecte rezidentiale si contract.

LOLOEY Carpets Covoare si mochete de lux

Solutii personalizate pentru productie covoare si mochete de lux.

LAGO bucatarii bai living

Bucatarii, bai, living, mobilier customizabil pe dimensiuni si materiale: lemn masiv, sticla, mdf vopsit.

Sixinch solutii sedere spatii publice

Solutii pentru sedere in spatii publice de mari dimensiuni, realizate prin turnare, coated polymeri.