Versatyl | Feel.Design.Live

ESTRO – Lider de Necontestat In Industria De Iluminat September 14, 2015 0 Comentarii

Estro a devenit liderul suprem in industria de iluminat si accesorii de mobilier de baie, produsele sale fiind executate in stil clasic, de lux si modern.

CITESTE ARTICOLUL

SBORDONI – Design Traditional Italian In Baia Ta September 14, 2015 0 Comentarii

Compania Sbordoni Ceramica a fost infiintata in 1910 de Alessandro Sbordoni, distins ani mai tarziu cu titlul de Mare Ofiter. Initial, productia s-a concentrat pe ceramica artistica, iar in anii 1920 a fost extinsa, pentru a cuprinde obiecte sanitare din ceramica.

CITESTE ARTICOLUL

PALLUCO – Calitate Italiana In Mobilier Si Sisteme De Iluminat September 8, 2015 0 Comentarii

Mariano Fortuny y Madrazo s-a nascut in 1871, in Granada, Spania. Copilaria sa a fost marcata de vizitele in studioul tatalui sau din Roma, si Capriccio, in apropiere de Napoli.

CITESTE ARTICOLUL

Placile de gresie MADEAMANO – Amprenta calitatii la picioarele tale September 2, 2015 0 Comentarii

Placile de gresie reprezinta o modalitate practica si usoara de a adauga vibratie si stil unei incaperi. De la grafica indrazneata pana la liniile frumos colorate, aceste pietre geometrice au inregistrat o revenire spectaculoasa, fiind inspirate de stiluri traditionale puternice, cu influente din Maroc, Spania, Portugalia si Mexic.

CITESTE ARTICOLUL

Philippe Starck si GlasItalia, o colaborare de succes la expozitia de mobila de la Milano 2015 August 28, 2015 0 Comentarii

Philippe Starck este un creator francez, designer si architect recunoscut pe plan international pentru intelegerea lui profunda asupra “mutatiilor” contemporane. Caracterizat de o determinare incredibila de a schimba lumea, Starck a dat dovada de o preocupare anticipativa pentru implicatii de mediu, precum si de dorinta de a apara inteligenta de utilitate si utilitatea inteligentei.

CITESTE ARTICOLUL

Un concept curajos intr-o lume a stereotipurilor August 27, 2015 0 Comentarii

IBRIDE este o colectie de obiecte care pot parea, pentru cei mai multi dintre noi, ciudate si neobisnuite. Conceptul reprezinta, mai exact, un hibrid de stiluri si functii.

CITESTE ARTICOLUL

AV MAZZENGA – Traditia Venetiana De Lucru In Sticla August 25, 2015 0 Comentarii

Inca din 1946, AV Mazzenga realizeaza productie de sticla italiana hand-made, foarte importanta pentru arta Murano Glass .
Odata cu trecerea timpului, dezvoltarea tehnologica si schimbarile permanente in cererea clientilor au determinat o schimbare in abordarea artistica.

CITESTE ARTICOLUL

BENETTI STONE PHILOSOPHY August 18, 2015 0 Comentarii

Piatra reprezinta o caracteristica standard in dezvoltarea noastra culturala, fiind unul dintre materialele cel mai frecvent utilizate in lume ca instrument, ca baza pentru pictura, ca un element de structura sau decorativ.

CITESTE ARTICOLUL

MARKET – Un Ansamblu Exclusivist August 18, 2015 0 Comentarii

Designul gamei „Market”, compus dintr- un scaun , o banca si mai multe forme de mese, se bazeaza pe un principiu de ansamblu .

CITESTE ARTICOLUL

Un omagiu adus apei – Bologna Water Design August 14, 2015 0 Comentarii

Bologna Water Design este un eveniment unic, dedicat designului cu apa, care vine ca o completare a expozitiei „Cersaie”. Evenimentul ofera sansa de a vedea instalatii interesante, dar si de a participa la proiecte si intalniri care analizeaza aceasta tema.

CITESTE ARTICOLUL

Intimitate si arta sub marca Agape August 14, 2015 0 Comentarii

Nicaieri nu se poate exprima mai bine spiritul unui proiect de design decat in baie, acolo unde nevoia de a combina functionalitatea cu emotiile poate crea o stare de bine in momentele unice pentru noi.

CITESTE ARTICOLUL

ONE COURCHEVEL by ALIVAR August 14, 2015 0 Comentarii

Alivar a devenit un simbol de stil contemporan in lumea mobilierului, iar piesele exclusiviste furnizate de acestia au creeat o adevarata sinergie intre brand si destinatiile de lux de renume.

CITESTE ARTICOLUL
WordPress Image Lightbox Plugin