Natura in armonie cu designerii

In zilele noastre, materialele naturale precum piatra si lemnul trebuie sa fie apreciate la adevarata lor valoare si protejate in deplina cunostinta.

Piatra reprezinta o caracteristica standard in dezvoltarea noastra culturala, fiind unul dintre materialele cel mai frecvent utilizate in lume ca instrument, ca baza pentru pictura, ca un element de structura sau decorativ.

Originea “Benetti Stone Philosophy” porneste tocmai din aceasta idee. Este o colectie de lespezi de piatra sculptate, concepute ca piese unice, provenind de la monoliti pretiosi, pentru a transmite naturalete si pentru a creste valoarea propriei materii prin suprafete lustruite, brute sau decorate, ori sculptate.

Noua colectie, disponibila intr-o mare varietate de dimensiuni, transmite unicitate, iar finisajele denota un puternic rafinament si personalitate.

 

BENETTI STONE PHILOSOPHY - Natura in armonie cu designerii

 

Ca urmare a cercetarii continue cu scopul de a oferi instrumente pliabile in mainile arhitectilor, designerilor si a experientei de 25 de ani, Benetti Stone Philosophy, se confirma ca editor de solutii versatile si atractive, in masura sa se adapteze gustului si nevoilor omului contemporan.

Materialul principal este piatra, care, datorita unui know-how de calitate, este procesata pentru a crea suprafete sculptate, lustruite, de culoare, decorate sau scrise, realizate ca piese reale unice.

Inovatia vine in cazul suprafelelor rigide cu aspect moale: piatra devine aproape tesatura, un material care poate fi utilizat pentru acoperirea peretilor.

Acesta se transforma si ofera solutii surprinzatoare, precum motive specifice, cum ar fi graficele decorative inspirate de textile si de moda.

 

BENETTI STONE PHILOSOPHY - Natura in armonie cu designerii

 

Aceeasi atentie este acordata si in cercetarea pentru produsele ecologice, cel mai bun exemplu fiind Benetti MOSS! Prima gradina verticala fara intretinere, un mozaic vegetal, obtinut din samanta unui palmier care prezinta acelasi grad de utilizare ca in padurile Amazoniene.

 

BENETTI STONE PHILOSOPHY - Natura in armonie cu designerii

 

Fabricat din licheni naturali stabilizati, BenettiMOSS poate incapea in orice tip de mediu. Este gata pentru a fi instalat si poate fi usor modelat, oferindu-va sansa de a crea pereti verzi naturali intr-un timp foarte scurt, obtinand in acelasi timp un efect vizual extraordinar.

 

BENETTI STONE PHILOSOPHY - Natura in armonie cu designerii

 

Gradina verticala BenettiMOSS este ideala pentru spatii comerciale, zone de wellness, birouri si hoteluri, dar si pentru spatiile de acasa, oferind un decor intim si natural si un puternic impact vizual.

Share

LASA UN COMENTARIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*